2020. november 29., vasárnap
FONTOS

A mozgás volt a fókuszban az időseknek rendezett találkozón

Tánc, jóga, torna: csak néhány azokból a lehetőségekből, amelyeket kipróbálhattak az idősek a „Mozgás egy életen át” elnevezésű, háromnapos gyulai rendezvényen. A szervezők célja az volt, hogy felhívják ennek a korosztálynak a figyelmét arra, hogy a jó életminőség biztosításához elengedhetetlen a rendszeres mozgás.

 

A szervezők szándéka az volt, hogy ennek a korosztálynak nyújtsanak az egészséges életmódhoz kapcsolódó programokat, a tánctól a tornán át, a jógáig. Voltak, akik már több ilyen rendezvényen is részt vettek már.

A szervező életet az éveknek szövetséget 28 évvel ezelőtt hozták létre többek között azzal a céllal, hogy olyan közösségi programokat szervezzenek, amelyek javíthatják az idősek életminőségét. A szervezet, melynek a megyében több mint ötven klubja van, több művészeti csoportot is működtet, és kiemelt figyelmet fordít a sport és az egészséges életmód népszerűsítésére.

A rendezvényen több mint 300-an vettek részt, amelyen kézműves vásárral, valamint számos szórakoztató és sportprogramokkal is várták a résztvevőket.

Nézze meg ezt is:

Kedvenc mesém: Péter és Pál

Egy ideig mesék váltják a könyvajánlókat, ebben a Karácsonyi iskola negyedikes diákjai közreműködnek. Első alkalommal …