2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2017. 11. 29.

Témák:

 

– Befejeződött a Kapus-híd útburkolatának felújítása, mely során kicserélték az elhasználódott térköveket – számoltak be a helyszínen megtartott sajtótájékoztatón.

A mintegy 20 millió forintos beruházásnak köszönhetően biztonságosabb és kényelmesebb lesz a gyalogos közlekedés a hídon.

 

– Felkészülten várják a telet a gyulai hajléktalan szállón. A nappali melegedőben több mint száz embert tudnak fogadni – mondta Kónya Gizella a 3Témában. A központ vezetője a műsorban a jelenleg folyó beruházásokról és a fejlesztési tervekről is beszélt.

 

– Az SOS Gyermekfalu lakói számára gyűjtöttek adományokat a Gyula és Orosháza közötti jótékonysági futás résztvevői. A karitatív rendezvényt második alkalommal szervezték meg, az ötletgazda Andor bohóc velocipédjével tette meg a közel 60 km-es távolságot.

 

– Sok gyulai óvodás ismeri és szereti Fizi Miska alakját. A Tick-Tack Bábszínház a napokban az Ewoldt Elíz óvodában adta elő „A bűvös óra” című bábjátékot, melyet hétvégén a Gyula Tv is műsorra tűz.

 

– Takó Dorottya nyerte az Arany emlékév tiszteletére rendezett Johnny Gold Facetime nemzetközi internetes szavalóversenyt. A megmérettetésre több, mint 20 pályamunka érkezett, közülük a három legjobb vett részt a gyulai döntőben.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 27.

Témák: – A hamarosan kezdődő eszközpark fejlesztéssel a Békés vármegye onkológiai betegeit ellátó gyulai központ …