2024. április 19., péntek
FONTOS

Fontos a szociális ágazat dolgozóinak megbecsülése

A szociális ágazatban dolgozók munkája teljes odaadást kíván, ezért is fontos odafigyelni ez ezen a területen dolgozókra, hangzott el az Évgyűrűkben. Kiss Szabolcs és Kóra János az egy éve indult műsor tapasztalatairól is beszélt.

Kiss Szabolcs intézményvezető az Évgyűrűkben beszélt arról, hogy miért fontos az év egy napján odafigyelni a szociális ágazatban dolgozókra és elismerni azt, amit napi munkájuk során végeznek ezen a területen. Ilyenkor a vezetés köszönetét fejezi ki a munkatársaknak, amiért energiát nem kímélve segítenek az ellátottaknak abban, hogy minél jobb körülmények között teljenek mindennapjaik.

Éppen egy évvel ezelőtt indult útjára Gyula Televízióban az Évgyűrűk című műsor azzal a céllal, hogy az időseket érintő kérdéseket szakemberek segítségével mutassák be, többek között az egészségügyi,  mentális és az életvédelem területeken. A műsor igen jó fogadtatásra talált és konkrét hozadéka is volt.

A következő műsorban már a karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódó témával jelentkezik az Évgyűrűk.

Nézze meg ezt is:

Fókuszban a területfejlesztés

  Hétfőn nyolcadik alkalommal szervezett információs napot a Békés Vármegyei Önkormányzat a Csabagyöngye Kulturális Központban. …