2022. november 26., szombat
FONTOS

Beszélő robot segített a magvetősök közlekedési versenyén

Egy beszélő robot is segítségére volt Fenesiné Markovics Nóra címzetes rendőr törzsőrmesternek, amikor az alapvető közlekedési szabályokról tartott előadást a Magvető diákjainak.

Az előadás a református iskola kilencedik alkalommal megszervezett Családi Közlekedési Versenyének része volt. A vetélkedőt azzal a céllal hívták életre, hogy elmélyítse a gyermekek már meglévő KRESZ- ismeretét.

A verseny fontos része, hogy a diákok szüleikkel együtt csapatban indulnak, az elméleti és gyakorlati feladatokban egymást segítik. A tizenegy résztvevő család közül többen már nem első alkalommal indultak a vetélkedőn. Kovács Zoltán harmadszor nevezett be gyermekével, mivel hasznosnak tartja a gyakorlatias feladatokat.

A Magvető Református Általános Iskola az immár hagyományosnak számító versenyen kívül is igyekszik odafigyelni tanulói közlekedési kultúrájának fejlesztésére.

Nézze meg ezt is:

Elkészült a Vereshús Gyulai Kolbász-és Húsmanufaktúra hentesáru-feldolgozó üzeme

  Elkészült a Vereshús Gyulai Kolbász-és Húsmanufaktúra hentesáru-feldolgozó üzeme, az átadó ünnepséget csütörtök délután tartották. …