2024. április 19., péntek
FONTOS

Lezárják a Fekete-Körös remetei hídját

december 14-én lezárják a Fekete-Körös hídját Gyula és Sarkad között

Karbantartási munkálatok miatt december 14-én lezárják a Fekete-Körös hídját Gyula és Sarkad között – tájékoztatott a Magyar Közút Zrt.

 

Azt írták, a 4219-es jelű összekötő út Sarkad-Gyula közötti szakaszán a 60+655 km szelvényében lévő Remetei Fekete-Körös- híd hídkarbantartási munkáit 2017. december 14-én végzik.

A munkavégzés idejére félpályás jelzőőrös forgalomkorlátozás és időszakosan 2017. december 14-én délelőtt 9:20-9:50 óra között és délelőtt 11:25-11:55 óra között teljes hídzár kerül bevezetésre.

A teljes hídzár időtartama a tervezett munkavégzés technológiai megvalósulásának függvényében változhat.
A teljes lezárás alatt a gépjárművek a Sarkad-Doboz- Gyula terelőúton közlekedhetnek. A teljes hídzár ideje alatt a megkülönböztetett jelzést használó gépjárművek áthaladását biztosítják.

Azt kérik, hogy a közlekedők a jelzett időszakban fokozott figyelemmel haladjanak az érintett szakaszokon és a forgalomterelések alapján más útvonalat válasszanak úti céljuk elérése érdekében!

Nézze meg ezt is:

Fókuszban a területfejlesztés

  Hétfőn nyolcadik alkalommal szervezett információs napot a Békés Vármegyei Önkormányzat a Csabagyöngye Kulturális Központban. …