2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Új NAV-ügyfélkaput adtak át a szeghalmi kormányablakban

A közigazgatás átalakításának részeként adták át a Nemzeti Adó- és Vámhivatal új ügyfélkapuját szerdán délelőtt a Szeghalmi Járási Hivatal Kormányablakában.

 

Az ügyintézés így a szeghalmi járásban élők számára egyszerűbb lesz a jövőben, hiszen egy helyen tudják intézni hivatalos ügyeiket, ráadásul több olyan ügykörrel is foglalkoznak itt, amikért eddig Békéscsabára kellett utazni.
Krizsán Anett az ügyfélkapu átadásán elmondta, a kormányablakokra jellemző integrált ügyfélfogadási rendszert a kormány igyekszik szélesebb körben is kiterjeszteni. 2015-ben ezért egy kormányhatározat döntött arról, hogy a NAV tevékenységét össze kell kapcsolni a kormányablakok működésével.

Az új ablak első szimbolikus ügyfelei a NAV megyei elnöke, a kormányhivatal igazgatója valamint a választókerület országgyűlési képviselője voltak. Kovács József elmondta, a közigazgatási átalakítások kezdetekor sokakkal együtt ő is bizonytalan volt a sikert illetően. Mára azonban bebizonyosodott, hogy a szervezeti átalakítások és az ügyfélbarát szemlélet meghozta eredményét.

A Szeghalmi Járási Hivatalban található adóügyi ügyfélszolgálatban két NAV-os munkatárs várja az ügyfeleket.

Nézze meg ezt is:

Idén is Törökzugban kezdődött meg a városi virágosztás

  A meghirdetett időpont előtti órában is már nagy volt az érdeklődés a városi virágosztás …