2024. március 29., péntek
FONTOS

84 új autót kaptak a megye rendőr-kapitányságai

84 vadonatúj szolgálati autó érkezett a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságra. A járműveket péntek délelőtt adták át a repülőtér melletti konferenciaközpontban. Az amortizációs cserének köszönhetően a gépkocsik átlagéletkora 7,1-ről 3,2 évre csökken.

 

A kapitányságokon hamarosan szolgálatba álló gépkocsik olyan modern berendezésekkel vannak felszerelve, amelyek nagyban megkönnyítik a járőrök munkáját, többek között megállításhoz, vagy tereléshez szükséges lámpák és egyéb kiegészítő eszközök.

Polyák Zsolt megyei főkapitány köszöntőjében hangsúlyozta, ahhoz, hogy a rendőrség állománya megfelelő színvonalon végezhesse napi munkáját elengedhetetlen a megfelelő jármű és eszközpark megléte. A cserének köszönhetően a megyei rendőr-főkapitányságon szolgálatot teljesítő járművek átlagéletkora 7,1-ről 3,2 évre csökkent. Ahhoz, hogy az autók folyamatos biztonsággal üzemelhessenek, 5 éves vagy 200 ezer kilométeres gyári szervizellátást kapnak.

A megyébe érkezett új gépjárművek közül első körben három kerül Gyulára, melyből az egyik a helyszínelés során lesz használva.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …