2022. augusztus 14., vasárnap
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2017. 12. 15.

Témák:

 

– 84 vadonatúj szolgálati autó érkezett a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságra. A járműveket péntek délelőtt adtak át a repülőtér melletti konferenciaközpontban. Az amortizációs cserének köszönhetően a gépkocsik átlagéletkora 7,1-ről 3.2 évre csökken.
– 84,5 millió forintot nyert Gyula a TOP pályázati rendszerben a Henyei úti Gyulai Ipari Park fejlesztésére jelentette be facebook oldalán Görgényi Ernő polgármester.

– Csütörtökön Szarvason ünnepelték a nemzetiségek napját a hagyomány szerint a Békés Megyei Önkormányzat szervezésében.

– Karácsonyi János születésére emlékeztek csütörtökön, Gyulán. A történész nevét viselő iskola és az Apor óvoda növendékei a belvárosi templomban adtak műsort.

– Csütörtökön délután egy ügyességi és műveltségi vetélkedővel zárult az Arany János emlékév városi programsorozata a könyvtárban. Az eseményen kihirdették a Toldi szelfi fotópályázat eredményeit is.

– A közösséget erősítik az időseknek szervezett, karácsonyi ünnepségek – hangzott el a Kálvin utcai klubban megtartott rendezvényen. A kistérségi intézményhez köthető, ünnepi programok december 22-ig zajlanak.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2022. 08. 09.

Témák: – Három kontinens 21 országából érkeznek idén versenyzők a történelmi íjász világbajnokságra, melynek helyszíne …