2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Elismerték a közfoglalkoztatottak munkáját Gyulán

Az érintettek valóban értékteremtő munkát végeznek, amivel hozzázárulnak  városunk szépítéséhez: hangzott el a tornacsarnokban rendezett eseményen. A város vezetése idén is egy ebéddel és műsorral köszönte meg a közfoglalkoztatottak egész éves tevékenységét.

 

Gyermekműsorral is köszöntötték a városi tornacsarnokban a gyulai közfoglalkoztatási programban résztvevőket, ami már hagyomány az ünnepekhez közeledve. A város vezetése fontosnak tartja, hogy ilyenkor anyagi formában is kifejezze elismerését azon emberek felé, akik Gyula érdekében végzik munkájukat.

A város vezetése amíg lehetősége van addig csatlakozik ehhez a programhoz, amely sokak számára egyetlen lehetőség a munkavállalásra.

Gyulán jelenleg 146 fő dolgozik közfoglalkoztatotti programban, amely három pilléren nyugszik, a varrodait, a mezőgazdaságit és az utcai segédmunkát végzik ebben a formában, valódi értéket teremtve ezzel.

A jelenleg futó közfoglalkoztatási programok február 28-ig tartanak, de a város ezt követően is igénybe veszi az ilyen támogatási lehetőségeket.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …