2024. április 24., szerda
FONTOS

Burai Mihály lett a tisztviselői kar területi elnöke

Burai Mihálynak (a képen jobbról) Takács Árpád kormánymegbízott gratulál. Előbbi lett ugyanis a megyei tisztviselői kar elnöke

2017. november 10-én, pénteken lezárult a Magyar Kormánytisztviselői és Állami Tisztviselői Kar 2017. évi tisztújító választása. A választási eljárás során – az öt napon át tartó szavazási időszakban – a Békés megyében dolgozó kormánytisztviselők és állami tisztviselők a Magyar Kormánytisztviselői és Állami Tisztviselői Kar Országos Közgyűlés, valamint a Területi Közgyűlés Békés megyei választókerületi jelöltjeire adhatták le szavazataikat.

A választási eljárás eredményeként változás történt a Magyar Kormánytisztviselői és Állami Tisztviselői Kar Békés Megyei Területi Elnökség személyi összetételében. A Békés Megyei Kormányhivatal Kormánymegbízottja nevében dr. Rákóczi Attila főigazgató – a Békés Megyei Államigazgatási Kollégium 2017. december 15-i ülésén – elismerő emléklapot nyújtott át Albert Péternének, a Magyar Államkincstár Békés Megyei Igazgatóság igazgatójának, és megköszönte az elmúlt négy évben a Magyar Kormánytisztviselői Kar Területi Közgyűlés elnökeként végzett áldozatos munkáját.

A november 22-én véglegessé vált eredmények alapján a Magyar Kormánytisztviselői és Állami Tisztviselői Kar Békés Megyei Területi elnökévé dr. Burai Mihály István, a Békéscsabai Járási Hivatal hivatalvezető-helyettese, alelnökévé Tóth Béla Antal, a Békés Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály társadalombiztosítási szakellenőre került megválasztásra. A Békés Megyei Területi Etikai Bizottság elnökévé dr. Gulyás Györgyöt, a Békéscsabai Járási Hivatal Hatósági Főosztályának főosztályvezető-helyettesét választották meg.

Dr. Takács Árpád kormánymegbízott és dr. Marosvölgyi Emese, a Békéscsabai Járási Hivatal hivatalvezetője személyesen gratulált az Magyar Kormánytisztviselői és Állami Tisztviselői Kar Békés Megyei Területi Közgyűlés elnökének és kifejezte a grémiummal való kölcsönös együttműködés iránti elkötelezettségét. A kormánymegbízott a Magyar Kormánytisztviselői és Állami Tisztviselői Kar Békés Megyei Területi Közgyűlés, továbbá Etikai Bizottság valamennyi megválasztott tagjának jó egészséget és eredményekben gazdag munkát kíván.

Nézze meg ezt is:

Hat nap alatt ezerötszáz látogató a gyulai kiállítóhelyeken

  Legényest is láthatott a közönség a Viharsarok Táncszínház kedd délutáni előadásán, a fellépő táncosokat …