2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Öt ittas autóvezetőt állítottak elő a rendőrök

A rendőrök öt személygépkocsi-vezetőt állítottak elő ittasság gyanúja miatt. Közülük ketten balesetet szenvedtek, hárman jogosítvány nélkül vezettek.

Békés megyében 2017. december 31-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

 

Dobozon, a Faluhelyi utcában, 2017. december 31-én, 12 óra 30 perc körül egy személygépkocsi letért az útról és álló járműnek ütközött. A balesetben senki nem sérült meg, de az autó vezetőjénél felmerült a gyanúja annak, hogy alkoholt fogyasztott, ezért a rendőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre előállították. A 34 éves dobozi férfi annak ellenére vezetett személygépkocsit, hogy a Békéscsabai Járásbíróság 2018. június 14-éig eltiltotta a járművezetéstől. A Békéscsabai Rendőrkapitányság járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

 

Vésztőn, a Garai utca és a Wesselényi utca kereszteződésében, 2017. december 31-én, 23 óra 45 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és fának ütközött. Személyi sérülés nem történt, de a jármű vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A rendőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre előállították, majd büntető feljelentést tettek ellene. A férfinak soha nem volt vezetői engedélye, emiatt szabálysértési eljárás is indul ellene.

 

Doboz és Vésztő mellett 2017. december 31-én Dévaványán, Battonyán, illetve Tótkomlóson is intézkedtek ittas járművezetés gyanúja miatt a rendőrök. Mindhárom városban személygépkocsik vezetőjét állították elő, majd miután a légalkoholmérések pozitív eredménnyel végződtek, büntető feljelentést tettek ellenük. Két autóstól bevonták a vezetői engedélyt. A Battonyán igazoltatott kiskunmajsai férfi úgy vezetett, hogy jogosítványa soha nem volt, a Tótkomlóson leállított személygépkocsin pedig nem volt kötelező felelősségbiztosítás.

Nézze meg ezt is:

Köztéri szemeteseket rongált meg és parkoló kocsikat karcolt össze egy férfi Gyulán

  A rendőrök a bejelentés után a helyszín közelében elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Több …