2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 01. 04.

Témák: 
 
– 97 százalék feletti volt a gyulai szálláshelyek telítettsége szilveszterkor, az ünnepi időszakban pedig összességében 10%-kal nőtt a fürdővárosban pihenők száma az előző évhez képest – mondta el Jónás Balázs, a turisztikai kft Tourinform irodájának vezetője. 2018-ban a fő cél a város belföldi turizmusban betöltött erős, meghatározó szerepének megtartása és növelése.

– A Gyulai Református Egyházközség egész évben szem előtt tartja az idősek, rászorulók problémáit. Az Évgyűrűkben Bagyinszki Zoltánné presbiter beszélt arról, hogy milyen lelki és fizikai segítséget tudnak nyújtani a gyülekezet tagjainak.

– Idén Gonda Zsolt balesetvizsgáló és Szabó Lajos alosztályvezető érdemelte ki a Magyar Autóklub megyei szervezetének elismerését. A kitüntetettek kiemelkedő szakmai hozzáértésükkel és jó teljesítményükkel szolgáltak rá, hogy ők vegyék át az autósokat segítő szervezet ez évi jutalmát.

– Kóros elmeállapota miatt rendelje el a bíróság a vádlott kényszergyógykezelését – ezt javasolja a megyei főügyészség a törvényszéknek a tavaly januárban, Kétegyházán egy mozdonyvezetőt megkéselő román férfi ügyében. 

– Január 3-án, Kétegyházán egy férfi ellopta egy nő pénztárcáját, amit egy bolt ablakpárkányán felejtett.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …