2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Értékelt a gyulai tanyatulajdonosok egyesülete

 

Hagyományőrző szándékkal rendezett összejövetelt a Gyulai Kert- és Tanyatulajdonosok Egyesülete a civil házban. A rendezvényen kötetlen formában beszélték meg a szervezet idei évi munkatervét.

A Gyulai Kert- és Tanyatulajdonosok Egyesületét beválasztották az idősügyi tanácsba,ez volt az egyik apropója az első alkalommal rendezett hagyományőrző disznóvágásnak majd ezt követően egy szakmai összejövetelnek. Ezen jó lehetőség adódott értékelni az elmúlt időszak eseményeit és megbeszélni az idei esztendő legfontosabb feladatait. Az egyesület jelenleg közel negyven fős tagsággal működik, már eddig is számos problémát tudtak orvosolni, többek között az utak rendbetétele mellett a világítás kiépítését.

Az egyesület a tanyákon élők problémáinak megoldását tartja a legfontosabb feladatának, de emellett nagy hangsúlyt fektetnek a környezet rendben tartására.

Az egyesület legközelebbi feladata egy olyan térkép kihelyezése  lesz, amely a rendőrség, a mentők és a tűzoltóság számára segít a tájékozódásban a dűlőutak közötti közlekedésben.

Nézze meg ezt is:

Az áldozatsegítésről egyeztettek Békéscsabán

  A békéscsabai Áldozatsegítő Központban tett látogatást és a kormányhivatalban megtartott, szakmai egyeztetésen vett részt …