2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Bemutatkozott Goran Kopunovics, a Szeged 2011 új vezetőedzője

A játékosként a Ferencvárossal Bajnokok Ligája résztvevő Goran Kopunovics vezetésével készül a tavaszi szezonra a Szeged 2011-Grosics Akadémia, az ő munkáját a mellette ülő, egykori válogatott játékos, Szlezák Zoltán segíti majd. Az érintetteket Bánki József, a klub sajtófőnöke mutatta be, hangsúlyozva, hogy továbbra is számítanak Bekim Kapics és Kujundzsics Zoltán munkájára, de erősítésként érkezik a stábhoz Őze Tibor is.

Szép feladatként értékelte a rá váró kihívásokat Goran Kopunovics, aki a kieső helyen lévő Budafokot mindössze egy ponttal előző együttes vett át. A keretben drasztikus változások nem várhatók, Balázs Richárd és Beke Péter távozott, de nem biztos, hogy bárki is érkezik a helyükre. Goran Kopunovics szerint a csapat gerince adott, szavaiból az derült ki, hogy mentálisan vár többet a játékosoktól.

A gárda hétfőn kezdte meg a felkészülést, az edzői stáb a napi munka közben szeretné minél jobban felmérni a játékosok karakterét is. A tervek szerint a gárda Törökországban is edzőtáborozik majd, a bajnokság tavaszi felvonása február 18-án, a Vác elleni, gyulai találkozóval kezdődik.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …