2024. május 18., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 01. 10.

Témák:

– Több mint 80 millió forintos beruházás valósulhat meg hamarosan a Gyulasport Kft-nél: mondta Kertes István, a cég ügyvezetője a 3Témában.

A sporttelepen napelem rendszert építenének ki, a tornacsarnokban pedig további vizesblokkokat újítanának fel, és korszerűsítenék a létesítmény világítását.

– 298 millió forintot nyert Gyula: vállalkozói inkubátorházat alakítanak ki a Béke sugárút 14-16. szám alatt.

– 75 idős ember jut számítógéphez és ingyenes internet-hozzáféréshez Sarkadon egy kormányzati programnak köszönhetően.

Az eszközök átadását kísérő sajtótájékoztatón Jeneiné Rubovszky Csilla miniszteri biztos elmondta, a projekt célja az idősek életminőségének javítása.

– Nyílt napot tartottak középiskolások számára a Gál Ferenc Főiskola gyulai karán. Az intézményben a következő tanévben mindhárom alapszakon nappali és levelezős képzés is indul.

 

– Lakossági fórumot tartott Ökrös István a Dürer iskolában. Az eseményen a képviselő körzetéhez tartozó területek problémáit vitatták meg.

– Belecsúszott egy autó szerda reggel, Gyula központjában az Élővíz-csatornába. Személyi sérülés nem történt, egy parkoló, üres jármű gurult a vízbe, ahol a sekély mederben megfeneklett.

Nézze meg ezt is:

Összeöntötték a nemzeti összetartozás pálinkáját

  Péntek kora délután a nemzeti összetartozás pálinkája összeöntésével megkezdődött a 24. Gyulai Pálinkafesztivál. Három …