2024. április 20., szombat
FONTOS

Döntetlent játszott Gyulán a Szeged-Grosics az UTA Araddal

Szerdán Gyulán játszotta első felkészülési mérkőzését az immár Goran Kopunovics által irányított Szeged 2011-Grosics Akadémia együttese.

A klub honlapja arról számolt be, hogy a hazai gárda a próbajátékos Kertész Tamás találatával szereztek vezetést a 34. percben, a vendégek a 42. és a 44. minutumban egy Marius Curtuius duplával fordítottak. Zádori Krisztián pár perccel a szünet után egyenlített, a folytatásban pedig nem esett újabb találat, így a felek 2-2-es döntetlenre végeztek.

Szeged 2011-Grosics Akadémia: Szántai (Molnár P. a szünetben) – Tamaskó (Achim sz.), Causic (Papp sz.), Farkas (Zabari sz.) , Katona (Pászka sz.), Horváth (Povázsai sz.), Coroian (Nicorec sz.), Molnár J., Kertész (Balogh 65.), Szabó (Zádori 65.), Germán (Hegedűs 65.).

Gólszerzők: Kertész (34.), Zádori (48.) illetve Curtuius (42., 44.)

– Hasznos mérkőzést játszottunk egy erős, román másodosztályú csapattal. Próbáltam megnézni minél több játékost. Optimista vagyok, mert ezen a mérkőzésen is azt kaptam, amit eddig, lelkes, becsületesen küzdő játékosokat. Mindenki odatette magát, ugyanakkor a csapatnak még önbizalomra van szüksége. Ezért megbeszéljük a hibákat is, de próbáljuk a pozitívumokat hangsúlyozni – emelte ki Goran Kopunovics vezetőedző. A szakember elmondta, a csapatnál jelenleg két ember van próbajátékon, a fiatal, jobb oldali védő, Tamaskó Ádám, valamint a gólt is szerző Kertész Tamás. Goran Kopunovics szerint ügyükben várhatóan még a héten megszületik a döntés.

A csapat a következő, felkészülési mérkőzését szombaton, 12:00-kor Szegeden, a kiskundorozsmai Vásártér sori pályán játssza a Szpartak Szabadka ellen. A találkozóra a belépés ingyenes!

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …