2024. április 20., szombat
FONTOS

Átadták a NAV ügyfélszolgálatot Gyulán

Tállai András adóügyekért felelős államtitkár részvételével adták át a NAV ügyfélszolgálati munkaállomást Gyulán, a járási hivatal épületében, egyben köszöntötték annak első ügyfelét.

A csütörtök délutáni megnyitó ünnepségen Kovács József országgyűlési képviselő a hazai közigazgatás fejlődésének az eredményeit hangsúlyozta. Zöld-Nagy Viktória, a területi közigazgatás fejlesztéséért felelős helyettes államtitkár pedig arról beszélt, hogy a jó állam koncepció megvalósítása után most a szolgáltató állam fogalmának a megvalósításának dolgoznak.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal nagy erőkkel dolgozik az e-számlarendszer kialakításán, hogy július 1-én zökkenőmentes legyen az átállás, a következő nagy feladat a vállalkozások áfabevallás-tervezetének kiajánlása lehet – mondta Tállai András. Az adóügyekért felelős államtitkár kiemelte, fontos, hogy az emberek minél több helyen intézhessék ügyeiket, de az is, hogy minél többen tegyék ezt elektronikusan.

A NAV ügyfélszolgálatok kormányablakokba költözésével lényegesebb könnyebbé válik az adóügyek intézése Gyulán. Békés megyében jelenleg hét kormányablakban, Orosházán, Szarvason, Szeghalmon, Mezőkovácsházán, Sarkadon, Békésen és csütörtöktől Gyulán lehet adóügyeket is intézni.

Nézze meg ezt is:

Évfordulót ünnepeltek a gyulai polgárőrök

  Öt éve adták át a Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület irodáját, egyben a gyulai polgárőrök …