2024. április 24., szerda
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 01. 26.

Témák:

– Két helyszínen szervezett felsőoktatási kiállítást a Gyulai Ifjúsági Központ. Az esemény célja, hogy a diákok találkozhassanak olyan továbbtanulási, képzési lehetőségekkel, melyekre az érettségi után igényük lenne. A rendezvényen a szegedi és a debreceni egyetemek mellett többek között a színészettel, és a fafaragással ismerkedhettek meg a fiatalok.

– Bár a mentőautó és a berendezés megvásárlását is sikerre vitte a koraszülötteket segítő alapítvány, folyamatosan érkeznek a további támogatók.

Péntek délután egy újabb szervezet ajánlotta fel segítségét.

– A Béke sugárúton, az evangélikus lelkészi hivatal mellett helyezték el a Re-formáló Egyesület adománydobozát a napokban. Ide bárki hozhat akár főtt, akár tartós élelmiszert, amit az arra rászorulók szabadon elvihetnek.

– A természettudományos ismereteket népszerűsítette a kormányhivatal által általános iskolásoknak szervezett vetélkedő. A legjobbak péntek délelőtt vehették át jutalmukat.

– Két napon át közös járőrszolgálatot láttak el az Arad Megyei Rendőr-főfelügyelőség rendőrei és a Gyulai Rendőrkapitányság munkatársai csütörtökön és pénteken.

– Egy kevermesi férfit vettek őrizetbe csütörtökön a gyulai rendőrkapitányság munkatársai.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 18.

Témák: – Észt napot tartottak a Gál Ferenc Egyetem békéscsabai karán. Az eseményre ellátogatott Raul …