2024. március 29., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 02. 01.

Témák:

– Három tagot és két póttagot választott az országgyűlési egyéni választókerületi bizottságba a gyulai képviselő-testület csütörtöki, rendkívüli ülésén.A grémium emellett a Helyi Építési Szabályzatot módosította két területre.

– Felfüggesztett börtönt kapott a legalább öt deciliter vodka elfogyasztása után robbantással fenyegetőző férfi.

K. L. tavaly nyáron a Karácsonyi iskola udvarára mászott be, onnan saját telefonján hívta fel a rendőrségi segélyhívó vonalat, majd bejelentette, hogy felrobbantja az iskolát és a fél várost.

– A Gyula Televízióban készült felvétel nyomán alakult meg tavaly a Gyulai Nótakedvelő Egyesülete, amely idén már egy országos versenyt szeretne megszervezni. Az Évgyűrűkben a szervezet vezetői beszélnek az eddigi tapasztalatokról és a kitűzött célokról.

– Borról, szerelemről, az élet örömeiről szólt Rátóti Zoltán és Huzella Péter közös estje a várszínház kamaratermében. A darab középpontjában Hamvas Béla útmutató szövegei álltak, de Balassi, Csokonai és Márai írásaiból is hangzottak fel részletek.

– Egy hónapos előzetes letartóztatásba került az a mezőberényi hentes, akinél lopott állatokat és bizonytalan eredetű húsokat találtak.

– Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt szerdán Békéscsabán.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …