2024. április 20., szombat
FONTOS

Gyengébb ősz után erős tavaszban bízunk

Az U 14-es csapat üdvözli a közönséget egy mérkôzés elôtt

Ha eredményekben nem is feltétlenül volt sikertörténet a Grosics Akadémia elmúlt néhány hónapja, azért szép momentumok bőven akadtak.

Erős még egyelőre az NB I a 14-es és a 15-ös korosztály számára. Mindkét gárdának voltak ugyan felvillanásai, de igazából egyik csapat sem volt meggyőző a kétségkívül a korosztály legjobbjait felvonultató első vonalban.

Az U 15 esetében mindenképpen figyelmet érdemel a Pécs és a Siófok elleni győzelem, a kisebbek viszont az őszi fordulók alatt nem tudták megízlelni a siker ízét. Az biztos, hogy tavasszal nagy változásnak kell történnie ahhoz, hogy e két korosztály kiharcolja a bent maradást, az ehhez szükséges első lépések viszont már meg is történtek.

Jól kezdte az őszt az NB II-ben az U 16, de sokszor kapott a csapat elkerülhető gólokat, és néha erősen hullámzó volt a gárda teljesítménye. A nagyszerű győzelmeket gyakran érthetetlen vereségek követték, az együttes így csak a 11. helyen zárta a félévet.

Tavaly is elég szeszélyes volt, és idén is elég hullámzó teljesítményt nyújtott az U 17, mely azért pozitív mérleggel a 7. helyről várja a tavaszi küzdelmeket.

Néha meglepő vereségekbe szaladt bele legidősebb együttesünk, mely az U 19-es bajnokságban zömmel 17 éves fiatalokkal is helytállt, bár a 11. hellyel kapcsolatban lehet némi hiányérzetünk.

Nézze meg ezt is:

Kulturális mozaik

  Kiállítás-panoráma a Magyar Kultúra Napján Két kiváló fotóművész tárlata indította a kulturális újesztendőt. A szegedi Somogyi-könyvtárban Schmidt …