2024. április 23., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 02.07.

Témák:

– A Magyar honvédség szakemberei megkezdték az ivóvízminőség-javító program keretében Gyulára telepített víztisztító konténerek elszállítását. A hat berendezést a város különböző pontjairól folyamatosan távolítják el, a tervek szerint jövő hét végére valamennyi egységet elviszik.

 

-A hétvégén megrendezett Wedding-partyn díjazták az esküvői szolgáltatókat, ahol a legjobb helyszín díját érdemelte ki a gyulai Vigadó. Katona Katalin ügyvezető azt mondta, nagyon örülnek az elismerésnek, és továbbra is a legjobb színvonalon szeretnék végezni munkájukat.

– Ötezer forinttal emelkedhet a két gyermekes családok adó kedvezménye: mondta  Ráfi Péter. A NAV ügyfélkapcsolati osztályvezetője, a 3Témában az idén januártól beindított mentori szolgálatról is beszélt.

– Két visszatérő amatőr alkotó képeiből nyílt kiállítás a gyulai postagalériában. Annaházi Lóránt természetfotóira a mérnöki precizitás jellemző, Lévai Zsolt festményein pedig a fényképszerű, realisztikus hatás érvényesül.

 

– Meghalt egy férfi a Gyula és Elek közötti, kora reggeli balesetben. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 17.

Témák: – A technológia lehetőségei, az ember az új világban címmel rendeztek konferenciát a Gál …