2024. április 20., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 02. 08.

Témák:

– Montreux-ben, a világ egyik legrangosabb jazz-fesztiválján és Los Angelesben is a legjobb gitárosnak megválasztott Balogh Roland lépett fel zenekarával a Gyulai Várszínház kamaratermében. A Finucci Brothers új, Amerikában felvett lemezét bemutató turné második állomása volt a gyulai koncert.

– A térség mezőgazdaságát és iparát erősítené Szabó László, a gyulai központú választókerület LMP-s országgyűlési képviselőjelöltje. A párt szerdai sajtótájékoztatóján Hadházy Ákos országos társelnök a korrupció elleni küzdelem fontosságát hangsúlyozta.

– Elsősorban a kötetlen szórakozás és a kapcsolatok erősítése, elmélyítése volt a célja a gyulai Vigadóban rendezett megyei orvosbálnak. A kamara által szervezett eseményen azért a szakmát érintő kérdések is szóba kerültek.

– Immáron harmadik alkalommal rendezték meg a “Ki mit tud?” zenei bemutatót a Magvető iskolában. Az eseményen a diákok számod adtak a zeneiskolában szerzett tudásukról.

– Ötéves gyerek sérült meg súlyosan a szerdai, békéscsabai balesetben az Illésházi és a Kazinczy utcák kereszteződésében.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 16.

Témák: – Az utolsó gyulai Auschwitz-túlélő fia, Diósi Lajos beszélt többek között a helyi zsidóság …