2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 02. 09.

Témák:

– Jelenleg negyven százalékos készültségű állapotban van a felújítás alatt álló “Zöldkereszt” épülete, ahol már a belső szigetelési munkálatok folynak. Az összesen 80 milliós forrásból megvalósuló beruházás során energetikai korszerűsítést hajtanak végre, kialakítanak egy korszerű várótermet és megújul az informatikai rendszer is.

– Közmeghallgatáson számolt be a gyulai német önkormányzat az elmúlt időszak legfontosabb eseményeiről. A közeljövő tervei között Mittag Mónika elnök a Máriás ház felújítása mellett a fiatalok megszólítását jelölte meg.

– Közel négyszázan vettek részt az elmúlt hétvégén megrendezett hagyományos román bálon. A rendezvénynek kettős célja volt, kötetlen formában találkozhatott a hazai románság, és az idei programokat is felvázolhatták.

– Egy gonosz erdei törpével gyűlt meg a baja Fizi Miskának a Tick Tack Bábszínház legújabb előadásában, amit a napokban az Ewoldt Elíz óvodában mutattak be. A Hókirály című téli mesét hétvégenként a Gyula Televízió is műsorra tűzi.

– Újracsomagolták Szabó József hentesmester 1936-os receptgyűjteményét. A gyulai hentesipar születésének 150. évfordulójára jelent meg a Gyula anno könyvsorozat negyedik kötete “Valódi gyulai hentesáruk készítésének könyve” címmel.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …