2024. március 29., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 02. 14.

Témák:

– A bérek félzárkóztatása és a szakképzés színvonalának javítása is segíthetne az elvándorlás csökkentésében a térségből: mondta Orosz Tivadar. A megyei kereskedelmi és iparkamara elnöke a 3Témában egy magyar-román üzletember találkozó tapasztalatairól is beszélt.

– Egyre több gondot okoz a parkolás Törökzugban – hangzott a keddi lakossági fórumon. Torma Béla önkormányzati képviselőt több kérdéssel is megkeresték a lakosok.

– A szociális és gyámügyi szférában dolgozó szervezetek számára tartottak értekezletet kedden Békéscsabán. A kormányhivatal épületében megtartott eseményen Krizsán Anett főigazgató elmondta, fontos a terület szereplői közötti együttműködés erősítése.

– A Libikóka című zenés esten vehettek részt azok, akik ellátogattak kedd este a Várszínház kamaratermébe. Grecsó Krisztián író és Hrutka Róbert zeneszerző közös előadása dalban, mesében jelenítette meg a történeteket.

– Szemetes konténereket, virágállványokat borított fel és dísznövényeket tépett ki a földből egy fiatal férfi Gyula belvárosában. A rendőrök rövid időn #

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …