2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Szeged 2011-Grosics Akadémia – Vác FC 3-0

A Vácot fogadta vasárnap a Szeged 2011-Grosics Akadémia. Egy győzelemmel kezdődő tavaszi rajt jól jött volna a veszélyzónától menekülő hazai gárdának, a vendégek pedig szerették volna megerősíteni helyüket a tabella élmezőnyében.

A 30. minutumban Hegedűs Martin indult meg a váci kapu felé, majd Zádorit hozta játékba. A fiatal támadó nem hibázott, és a kapuba helyezett. Egy perccel később Hegedűs Csaba szabálytalankodott Horváth-tal szemben. Szilágyi játékvezető felmutatta a második sárgát, majd kiállította a váci játékost.

Az esetet követően Farkas szabadrúgása Zádori fejéről a kapu felé robogó Hegedűs Martin elé került, aki mattolta a váci kaput. A 42. percben tovább növelte előnyét a Szeged-Grosics. Gergényi ívelését Zádori helyezte a vendég kapuba.

A második játékrész az emberelőnyben lévő Szeged fölényét hozta. A 71. percben tovább növelhette volna előnyét a Szeged-Grosics. Kertész ívelt a kapu elé, de sem Zádori, sem Hegedűs nem ért a labdába, végül Szabóhoz került a játékszer, aki Halasiba rúgta a labdát, a kipattanót pedig Zádori rúgta a vendég kapusba.

A hajrában még mindkét csapat előtt nyílt lehetőség a gólszerzésre, de a hármas sípszóig már nem változott az eredmény. Szeged 2011-Grosics Akadémia – Vác FC 3-0.

A Szeged-Grosics vasárnap a Szolnok ellen lép pályára. A csapat következő hazai mérkőzését március 11-én, vasárnap a Budafok ellen játssza.

Nézze meg ezt is:

Hat nap alatt ezerötszáz látogató a gyulai kiállítóhelyeken

  Legényest is láthatott a közönség a Viharsarok Táncszínház kedd délutáni előadásán, a fellépő táncosokat …