2024. április 20., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 03. 23

Témák:

– Befejeződött a kormányhivatal Ady és Kossuth utcai épületeinek felújítása. Péntek délelőtt hivatalosan is lezárult a két beruházás, melyek jelentős energia megtakarítást eredményeznek.

– A napokban tovább építette távol-keleti kapcsolatait a Gyulahús. A cég Ázsia egyik legnagyobb kereskedelmi rendezvényén, a tokiói Foodexen mutatkozott be.

– Iskolatörténeti kiállítás nyílt meg péntek délelőtt a Karácsonyi János Katolikus Gimnáziumban. A 25 éves évforduló alkalmából volt Karácsonyis diákok tartottak előadást, illetve az iskola táblát avatott Réthy István plébános emlékére.

– Egy pályázatnak köszönhetően január óta 2 szociális munkás végez segítő munkát a gyulai kistérség 13 oktatási intézményében. A szakemberek a művelődési házban megtartott konferencián az iskolák és óvodák vezetőivel beszélték meg, milyen problémákra érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni.

– Nyitott kapukon ment be házakba egy nő Gyulán. Több helyről lopott pénzt, ékszert és mobiltelefont. A gyanú szerint élettársától kapta a tippeket, hová érdemes menni.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 16.

Témák: – Az utolsó gyulai Auschwitz-túlélő fia, Diósi Lajos beszélt többek között a helyi zsidóság …