2024. április 23., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 03. 26.

Témák:

– A Gyulán töltött vendégéjszakák száma és az iparűzési adóból származó városi bevétel is mutatja, hogy a fürdővárosban megtérülnek a befektetett EU-s források. Az elmúlt évek fejlesztéseiről az Almásy kastélyban megtartott sajtótájékoztatón számoltak be, a várfürdőben pedig egész napos programok várták a vendégeket az Európai Uniós fejlesztések nyílt napja alkalmából.

– Együttműködési megállapodást kötött a kormányhivatal és a Magyar Orvosi Kamara megyei szervezete. A felek arra számítanak, az összehangolt, közös munkával javulhatnak a térség demográfiai mutatói.

– A kis- és középvállalkozásokat erősítené Szabó László, a Lehet Más a Politika országgyűlési képviselő-jelöltje. A pénteki sajtótájékoztatón Ungár Péter, a zöldpárt elnökségi tagja elmondta, a fiatalok elvándorlását tartják az ország egyik legsúlyosabb problémájának.

– Fontos meccs várt vasárnap a Nyíregyháza ellen a Szeged 2011-Grosics Akadémia együttesére. A kiesés ellen küzdő alakulat ugyan a szezon egyik legjobb játékát nyújtotta, de ezúttal ez kevésnek bizonyult.

– Gyulai és békéscsabai sikerek születettek a napokban az Implom iskolában megrendezett megyei technikaverseny döntőjén. Maga a tantárgy ugyan nem éli fénykorát, de ahogy elhangzott, a legrövidebb utat jelenti az iskola és az azon kívüli élet között.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 18.

Témák: – Észt napot tartottak a Gál Ferenc Egyetem békéscsabai karán. Az eseményre ellátogatott Raul …