2024. április 24., szerda
FONTOS

Szeged 2011-Grosics Akadémia – Nyíregyháza Spartacus FC 1-2

 

A Nyíregyházát fogadta vasárnap a Szeged 2011-Grosics Akadémia. A vendégek 2018-ban eddigi 2 mérkőzésen 2 döntetlennel zártak, a hazaiak mérlege 1 győzelem és 1 vereség volt.

Berke Balázs játékvezető sípszava után 3 perccel Achim ívelt Germánnak, aki fejjel a kapu fölé csúsztatott. Nem sokkal később pedig Zádori lövése ment a kapu mellé.

A 31. percben megszerezte a vezetést a Szeged-Grosics. Szabó a középen robogó Zádorit hozta játékba, aki Jova mellett a kapuba tolta a labdát.

A fordulás után sem hagyott alább a lendület, mindkét csapat nagy elánnal vetette magát a küzdelembe. Az 50. percben egyenlített a Nyíregyháza. Pekár indította a leshatárról kilépő Gajdost, aki bevette a szegedi kaput.

A 81. percben megszerezte második gólját a Nyíregyháza. Fodor helyezett Rubusnak, aki középen helyezkedve mattolta a szegedi kaput.

A hajrában még mindkét csapat előtt nyílt lehetőség a gólszerzésre, de a hármas sípszóig már nem változott az eredmény. Szeged 2011-Grosics Akadémia – Nyíregyháza Spartacus FC 1-2.

A Szeged 2011-Grosics Akadémia 26 fordulót követően a 19. helyen áll a tabellán. A Szeged-Grosics szerdán a Dorog ellen lép pályára. A csapat következő hazai mérkőzését április 1-én, vasárnap a Soroksár ellen játssza.

Nézze meg ezt is:

Hat nap alatt ezerötszáz látogató a gyulai kiállítóhelyeken

  Legényest is láthatott a közönség a Viharsarok Táncszínház kedd délutáni előadásán, a fellépő táncosokat …