2024. március 29., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 03. 27

Témák:

– Közép-Európai léptékkel mérve is jelentős rendezvény lehet az első gyulai kézműves sörfesztivál. A júniusi eseményről a kedd délelőtti sajtótájékoztatón elhangzott, a meghirdetett verseny a magyar sörkultúra egyik mérföldköve lehet.

– 19 millió forintból újítják fel a Magyarországi Románok Országos Önkormányzatának Sáros utcai épületét. A beruházást az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta, ahol fontosnak tartják a nemzeti kisebbségek kulturális autonómiájának biztosítását.

– Régiós ifjúsági térkép alapján vehetik át egymástól a jó gyakorlatokat a fiatalok helyzetével foglalkozó szakemberek. Hétfőn egy gyulai konferencián egyeztettek a részletekről.

– A Karácsonyi János Katolikus Gimnázium újraindításának 25., fennállásának 125. évfordulója alkalmából rendeztek gálát a művelődési házban. Az eseményt a tagintézmények növendékeinek műsorai színesítették.

– A gyulai városházán lépett fel a Dél-Alföld egyetlen ütőegyüttese, a Powerbeat. A zömmel fiatal muzsikosokból álló zenekar széles repertoárból válogatta ki a bemutatott műveket.

– Két személyi sérüléssel járó baleset történt hétfőn Békés megyében.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …