2021. október 26., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 03. 28.

Témák:

– Pályázati forrásból újítják fel az első világháborús hadisírokat a Kosztolányi utcai temetőben – jelentették be szerdán. A város emellett 20 millió forintra pályázik azért, hogy rendbe hozzák a gyulai zsidó temetőt.

– Egy közel 400 millió forintos projekt indult el a Gyulai Szakképzési Centrumban. Ennek segítségével megvalósulhat a pedagógusok továbbképzése, illetve eszközöket is beszerezhetnek.

– Kovács Zoltán volt Kovács József vendége kedden kora este, az országgyűlési képviselő eleki lakossági fórumán. A területi közigazgatásért felelős államtitkár beszélt az áprilisi választás tétjéről, valamint arról, hogy a következő évek nagy feladata az elektronikus közigazgatás bevezetése lesz.

– Három fontos célt tűzött ki idén a cukorbeteg gyermekeket pártoló Diaboló Alapítvány. H. Nagy Katalin és Lévai Ildikó a 3Témában arról is beszélt, hogyan lehet együtt élni a hétköznapokon ezzel a nagy figyelmet igénylő betegséggel.

– Második alkalommal szervezték meg a Czeizel Endre genetikai feladatmegoldó versenyt Gyulán, az Erkel Ferenc Gimnáziumban. A megmérettetésen a megye középiskoláiból összesen 24 diák vett részt.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2021. 10. 20.

Témák: – Megjelent Lengyelországban, és elsősorban az export piacokon szerepelt kiugróan a Gyulahús, de a …