2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 03. 29.

Témák:

– Pályázatok benyújtásáról, új sportpark építéséről és a Helyi Építési Szabályzat módosításairól is döntöttek a képviselők a testület márciusi ülésén. A napirend előtt szó volt továbbá az Ajtósfalván megjelenő rókák elleni védekezésről is.

– Az április 8-ai választáson való részvételre buzdított Gyulán Karácsony Gergely. Az MSZP-P miniszterelnök jelöltje a Kossuth téren ismertette programját.

– 30 darab szomorúfüzet ültettek el szerdán az Élővíz-csatorna Pálffy gyaloghíd melletti mindkét partszakaszán. Az akcióval pótolták az elmúlt években kidőlt, kipusztult fákat.

– Az év folyamán több városi bajnokságot is szervez a Városi Labdarúgó Szövetség – mondta el az Évgyűrűkben a szervezet elnöke. Az elmúlt években rendszeresen rendeznek öregfiúk teremfoci tornát, de az áprilisi nagypályás bajnokságon is részt vesz több idősebb játékos.

– Vigh Andrea tartott hangszerbemutató előadást általános iskolás diákoknak a várszínház kamaratermében. A hárfaművész több korszakból származó darabokon keresztül mutatta be a hangszer fejlődését.

– Felállították a tojásfát Németvároson. Az óvodások és iskolások bevonásával lezajlott, hagyományőrző program azt jelzi, közel a húsvét.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …