2019. március 25., hétfő
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 04. 25.

Témák:

– Már idén nyáron megkezdődhet a gyulai vasútállomás korszerűsítése, mely 2019-re hozhat látványos változást. A vasúttársaság mellett az önkormányzat is beszáll a programba, ők az állomás előtti terület rendbetételét vállalják.

– Tudományos konferenciával mutatkozott be a Gál Ferenc Főiskola békéscsabai kara. A Szeged-Csanádi Egyházmegye felsőoktatási intézménye idén februárban vette át a megyeszékhely gazdasági oktatását, ezzel biztosítva annak további működését.

– Békés megyébe látogatott Ausztria magyarországi nagykövete. A tárgyalások egyik hangsúlyos témája az volt, hogy az osztrák befektetők milyen lehetőséget láthatnak még a térségben.

– A ballagások miatt egy órával eltolják a május 5-ei, jótékonysági futóverseny rajtját, hogy megelőzzék a torlódást – mondta Felföldi Sándor főszervező a 3Témában. Az immár tizedik rendezvény célja továbbra is a sérült gyermekek támogatása.

– Letért az útról és fának ütközött egy személyautó kedd délután, a gyulai Székely Aladár utcában.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2019.03.19.

Témák: – Kedden megkezdődött a 20. alkalommal megrendezett Gyulai Pálinkafesztivál pálinka és párlatversenyének érzékszervi zsűrizése …