2020. augusztus 4., kedd
FONTOS

Szeged 2011-Grosics Akadémia – ZTE FC 2-0

A bajnokság végéhez közeledve a másodosztályban való bentmaradásért játszott a Szeged 2011-Grosics Akadémia és a Zalaegerszeg vasárnap. A felfokozott hangulatot nem csak a pályán, hanem a megtelt lelátón is érezni lehetett.

A 68. percben megszerezte a vezetést a Szeged-Grosics, mikor Szabó Péter szabadrúgásból mattolta a ZTE kaput. A 86. percben Króner adta haza labdát Kovács Zoltánnak. A zalaegerszegi kapus rosszul helyezett, így Germánnak gurított. Az utóbbi Zivanovicnak passzolt, kinek lövését Kovács védte. Nem sokkal később Coroian ívelt a középen robogó Szabónak, aki Kovács mellett a kapuba rúgta a labdát.

A második szegedi találat után fokozódott az indulat a pályán. A zalaegerszegi szurkolók füstgránátot dobtak a pályára, a 89. percben pedig Krónert állította ki a játékvezető, miután Nicoreccel szemben szabálytalankodott a zalaegerszegi játékos.

A végeredmény a hármas sípszóig már nem változott. Szeged 2011-Grosics Akadémia – ZTE FC 2-0. A Szeged-Grosics vasárnap a Kisvárda ellen lép pályára. A csapat következő hazai mérkőzését május 27-én, vasárnap a Siófok ellen játssza.

Nézze meg ezt is:

Milyen volt egy mosógép a Monarchia idején?

Különleges gyártmánynak számított az a Magyar Mosó és Fertőtlenítő Gépgyár Részvénytársaság által készített szerkezet, melyet …