2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 05. 15.

Témák:

– Grosics Gyula és Buzánszky Jenő gyermekei nyitották meg péntek délután az “Arany pillanatok” tárlatot a gyulai Grosics Akadémián. A különleges kiállításon az olimpiai bajnok, világbajnoki második együttes több tagjának személyes tárgyai láthatók.

– Összesen 36 millió forintból újulhatnak meg járdák Gyulán, ha sikeres lesz a helyi önkormányzat pályázata. A legnagyobb összeget a Halácsy utca-Madách utca-Csókos út 1150 méteres szakaszára költhetik.

– A 20. század első felének erdélyi népi kultúráját bemutató fotókiállítás nyílt a Tájvízházban. A tárlat képanyagát az Erdélyi Értéktárat létrehozó kolozsvári Kriza János Néprajzi Társaság válogatta össze.

– Humoros tanmesével reklámozza legújabb kisfilmjével a Gyulai Várfürdőt a létesítményt. A spot célja, hogy különleges szemszögből mutassa be a medencéket, a parkot.

– Súlyosan megsérült egy kerékpáros a hétfői, gyulai balesetben. A Dobay és a Bartók Béla utca kereszteződésében, 8 óra 30 perc körül egy személygépkocsi elütött egy kerékpáros nőt. Őt a mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 15.

Témák: – Péntek késő délután, a Százéves cukrászda udvarán tartott programismertető fórumon jelentette be Görgényi …