2024. április 20., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 05. 18.

Témák:

– Idén is kitüntette legsikeresebb sportolóit a Gyulai Várfürdő úszószakosztálya. A 2017-es évben elért eredményei után Daka Anett lett a szakosztály legeredményesebb úszója.

– Az ország sertésállományának 10%-a Békés megyéből kerül ki, ezért itt kiemelten fontos a sertéspestis elleni védekezés. Az országban a közelmúltban két helyen ütötte fel a fejét a betegség – a témában Békéscsabán tartottak sajtótájékoztatót.

– 167 minta érkezett a Gyulai Kézműves Sörfesztiválhoz kapcsolódó szakmai versenyre. Az italokat egy szakmai zsűri értékelte a napokban, az eredményeket a júniusi eseményen hirdetik ki.

– Többféleképp ünnepli 150 éves történelmét a helyi húsipar zászlóshajója. Nemrég elkészült a Gyulahús Kft új reklámsportja, mely már az országos televíziókban látható.

– Elhízás elleni napot rendeznek Gyulán május 22-én. A programok között az egészséges táplálkozás és a mozgás kerül a középpontba.

– Évzáró közgyűlést tartott a napokban az Arad–Gyula Kapcsolataiért Egyesület a Kulcs utcai Magyarvárosi Sörözőben. Az eseményen értékelték a 2017-es évet, emellett tárgyaltak az idei tervekről is.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 16.

Témák: – Az utolsó gyulai Auschwitz-túlélő fia, Diósi Lajos beszélt többek között a helyi zsidóság …