2024. március 29., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 06. 01.

Témák:

– A mélypontról felálló, életüket sikeresen felépítő nőket ismertek el a napokban a Richter Főnix közösség budapesti rendezvényén. Térségünkből azt a Lévai Ildikót díjazták, aki diabéteszes kisfia miatt új munkába fogott, ma pedig sikeres vállalkozó, aki segít a sorstársakon.

– Pályázati forrásból felújítják a Pacsirta és Tavasz utcát – tájékoztatta körzete lakóit Görgényi Ernő a csütörtökön megtartott lakossági fórumon. Az érintett szakaszokon új útburkolatot és zárt csapadékvíz-elvezető rendszert építenek a következő év elején.

– Kékesi Márton környezetvédelmi szakértő tartott előadást a fenntartható fejlődésről a gazdaudvarban. Az esemény az idén indult gazdaesték programsorozat harmadik alkalma volt.

– Hamutálakból nyílt kiállítás nyílt a dohányzásmentes napon a Békéscsabai Turisztikai Főpályaudvaron. A tárlattal és az ott látható 8000, egybegyűjtött cigarettacsikkel mindenekelőtt arra hívták fel a figyelmet, hogy hazánkban a felnőtt lakosság közel 30 százaléka még mindig dohányzik.

– Kábítószergyanús anyagokat találtak a rendőrök egy 17 éves fiúnál, Békéscsabán. A gyanú szerint másoknak is adott a tablettákból.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …