2023. február 1., szerda
FONTOS

Gyulán és Csabán loptak kerékpárokat, lebuktak

Két fiatal lopott kerékpárokat Békéscsabán és Gyulán. Egyikükről egy térfigyelő kamera felvételt készített. A tinédzsert a kép alapján egy szakmai gyakorlatát töltő rendőr tanuló felismerte.

Kerékpárlopások gyanúsítottjait fogták el a rendőrök 2018. június 25-én, Békéscsabán. A két fiatal a gyanú szerint Gyulán és Békéscsabán is követett el bűncselekményt. Békéscsabán, egy térfigyelő kamera jó minőségű képfelvételt készített róluk. Ez alapján egy rendőr tanuló, aki a Békéscsabai Rendőrkapitányságon tölti szakmai gyakorlati idejét, az egyik fiatalt felismerte.

A 18 és 19 éves fiúk 2018. június 12-én, Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központtól elvitték egy férfi biciklijét. Átkerékpároztak Gyulára, ahol a Békéscsabáról lopott kerékpárt letették és többek között egy 16 éves középiskolás biciklijét is ellopták. Azzal egyikük Gyulán, a Kossuth téren elesett és ott hagyta. A rendőrök mindkét kerékpárt megtalálták és visszaadták a tulajdonosoknak. A rendőrség G. Jánost és R. Zoltánt lopás vétség elkövetésével gyanúsítja.

Nézze meg ezt is:

Négy baleset történt Békésben

A 47-es számú főúton, Kamut külterületén 2023. január 27-én 6 óra 30 perc körül egy …