2022. december 5., hétfő
FONTOS

Gyula Tv Híradó – 2018. 06. 29.

Témák:

– Semmelweis napi ünnepséget rendeztek péntek délután a megyei kórház Pándy Tagkórházában. Az eseményen Libor-díjat vehetett át Kovács József belgyógyász, gasztroenterológus, aki 26 évig tevékeny vett vállalt a gyulai kórház irányításában.

– Eredményes időszakot tudhat maga mögött a gyulai művészeti iskola néptánc tanszaka. A diákok nemcsak a régiós, hanem az országos tanulmányi versenyen is szép sikereket értek el.

– Többek között mézeskalács készítővel, vagy bőrdíszművessel is lehet találkozni a XIX. Körös-völgyi Sokadalmon. A népművészeti vásár kiállítói már péntek délelőtt elkezdték kipakolni portékájukat.

– A Dürer iskola szervezésében 140 gyermek vesz részt egy hetes táborokban Gyulán. Közülük 100-an az Implom iskolában környezetvédelmi ismereteiket bővítik, 40-en pedig a Mogyoróssy könyvtárban mesetáboroznak.

– Elfogtak a rendőrök egy nőt és két férfit, akik a gyanú szerint Békés megyében kábítószerekkel és új pszichoaktív anyagokkal kereskedtek. Elfogásuk június 27-ről 28-ra virradóan több helyszínen, összehangolt rendőri akcióban történt.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2022. 11. 29.

Témák: – Az év második legjobb turisztikai attrakciójának választották a gyulai Almásy-kastélyt. A díjat a …