2024. április 16., kedd
FONTOS

A várkertben kezdődött el a Gyulai Nyár programsorozat

Nyár végéig, három helyszínen közel 60 programmal várják az érdeklődőket a Gyulai Nyár ingyenes rendezvényei. Július 1 és augusztus 31 között szinte minden nap, minden korosztály megtalálhatja a számára szimpatikus eseményt a Fürdővárosban. A nyári programkavalkád első állomásának a Várkert adott otthont, ahol Pepe Manó koncertezett a gyerekeknek.

Innentől kezdve minden nap történik valami a fürdővárosban. A szervezők igyekeztek minden eseményt egymáshoz igazítani, így garantálva például, hogy a foci VB meccseivel vagy a Várszínház előadásaival egy program sem ütközik majd. Bíznak benne, hogy minden korosztály megtalálja a számára legszimpatikusabb eseményt.

A nyár végéig a legtöbb rendezvény helyszíne a várkert lesz. A Harruckern térnél, a belvárosi  katolikus templom előtt minden szerdán 19 órától láthatnak táncos programokat az érdeklődők. A Gyulai Nyár harmadik helyszínén, a világóránál pedig minden hétfőn 19 órától a zenéé lesz a főszerep.

Nézze meg ezt is:

Sokkolja a nézőket az Alzheimerről szóló film

  Péntek délután a művelődési házban vetítették Kollár István, Alzheimer című díjnyertes dokumentumfilmjét. A megdöbbentő …