2024. április 24., szerda
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 07. 11.

Témák:

– Lubics Szilvia magyar válogatott ultrafutó látogatott kedd este a gyulai könyvtárba. A háromszoros sparthatlon győztes a legutóbbi amerikai versenyén szerzett élményeiről is beszámolt.

– Vita alakult ki a Vértanúk útja egy szakaszára tervezett parkolóval kapcsolatban kedden egy lakossági fórumon. Az érintett tömbök lakói támogatják a 13 millió forintos beruházást, a környéken azonban többen ellenzik azt, ezért további egyeztetésekre lesz szükség a tervekkel kapcsolatban.

– Nagy sikert hozott az olasz Hamlet előadás Gyulán, ugyanakkor nem minden produkciót övez a várt érdeklődés – derült ki 3Téma című műsorunkban. Elek Tibor, a Gyulai Várszínház igazgatója azt mondta, nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy minél több emberhez eljussanak az előadásokkal kapcsolatos információk.

– 350 táncos 46 produkciót mutatott be a tizedik alkalommal megszervezett országos szenior táncfesztiválon. A gyulai eseményen az időskorúak többek között néptáncos és társastáncos koreográfiákat adtak elő, de voltak, akik modern táncokkal készültek.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 18.

Témák: – Észt napot tartottak a Gál Ferenc Egyetem békéscsabai karán. Az eseményre ellátogatott Raul …