2024. március 28., csütörtök
FONTOS

A Hőforrás nyerte a Gyulahús turisztikai játékát ebben a negyedévben

A Hőforrás nyerte a Gyulahús és a helyi turisztikai kft közös játékát ebben a negyedévben, tehát a gyulai szállásadók és szolgáltatók közül ők csábították a legtöbb vendéget a húsipari cég Béke sugárúti márkaboltjába az elmúlt három hónapban.
A győztesnek járó jutalmat Farkas Zsolt értékesítésvezető vette át, aki elmondta, vendégeik mindig érdeklődnek a gyulai különlegességek és látnivalók iránt, ők pedig szívesen ajánlják nekik ilyenkor a Gyulahúst.
Bár a vállalat fő profilja az élelmiszeripar, igyekeznek részt vállalni a városi gasztroturizmus erősítésében, hiszen ezzel saját termékeit is népszerűsíti. A tavaly nyáron útjára indított akció során a szállásadók és szolgáltatók a hozzájuk látogató vendégeknek megmutatják a bolt szóróanyagát. A vendégek bizonyos összegű vásárlás felett ajándékot kapnak, a legtöbb vendéget küldő szolgáltató pedig ajándékcsomagot vehet át. A kezdeményezés nem titkolt célja, hogy minél több turista megismerkedjen a gyulai húsipar idén 150 éves hagyományaival.

 

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …