2022. november 30., szerda
FONTOS

Polgárőrök napja Kétegyházán

A Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége 2018. július 21-én, Kétegyházán tartotta a XVIII. Békés Megyei Polgárőr Napot. A rendezvényen részt vett dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, valamint jelen voltak a Békés megyében működő rendőrkapitányságok és határrendészeti kirendeltségek vezetői is.

A rendőrség Békés megyében is stratégiai partnerének tekinti a polgárőrséget. A helyi polgárőr szervezetek önkéntesei rendszeresen látnak el közös járőrszolgálatot a rendőrökkel, részt vesznek bűnmegelőzési és baleset-megelőzési programok lebonyolításában. Békés megye rendőrfőkapitánya több, a területükön a rendőrség közbiztonságot erősítő munkáját kiemelkedően támogató polgárőrt részesített elismerésben.

Az ünnepségen a rendőrség és a polgárőrség közötti együttműködés fenntartásáért, elmélyítéséért dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke a „Polgárőr Érdemkereszt” arany fokozata kitüntetést adományozta Czecher Péter r. ezredesnek, az Orosházi Rendőrkapitányság vezetőjének.

Nézze meg ezt is:

Gyulán mutatja be új kötetét Balázs Anita

  A mai kor mindenkit érintő, nagy kérdéseit dolgozza fel elsősorban a nagycsoportos óvodás a …