2024. április 18., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 08. 01.

Témák:

– A cég történetében még nem látott mértékű bővülést tud felmutatni az idei év első felében a Gyulahús. Daka Zsolt ügyvezető igazgató a 3Témában elmondta, kül- és belföldön egyaránt megnőtt a kereslet a gyulai húsipar termékei iránt.

– Folytatódik a 44-es út gyulai elkerülőjének szakaszos felújítása – hangzott el a megyei közútkezelőnél megtartott sajtótájékoztatón. Most a legrosszabb állapotban lévő, Kétegyházi úti körforgalom és a Szabadkai út közötti 1,8 kilométer hosszúságú rész újul meg.

– A Tájvízházban nyílt meg a gyulai nyári művésztelep záró kiállítása. Az alkotótábor közel fél évszázad alatt a város életének szerves részévé vált.

– Országos bajnokként tért haza Veres Laura a gyulai Várfürdő úszószakosztályának fiatal úszója. Edzője elmondta, hogy Laura sikere igen figyelemreméltó, hiszen hosszú évek óta nem jegyezhet hasonló eredményt a gyulai klub.

– Folyamatosak a vízi rendészeti ellenőrzések a Körösökön – közölte a rendőrség. Mindezt a balesetek, tragédiák megelőzése érdekében végzik.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 12.

Témák: – A város tíz pontján, összesen 255 millió forintból újulnak meg utak, útszakaszok és …