2024. április 20., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 08. 02.

Témák:

– A nehéz életkörülmények sokszor inspirálóan hatnak – mondta Fülöp Attila államtitkár Dobozon, az állami gondozásban élő fiatalok számára szervezett nyári táborban. A Szeged-Csanádi Egyházmegye által megrendezett esemény közel 600 fiatal nyári kikapcsolódását segíti.

– Ebben a negyedévben a Hőforrás üdülő nyerte a Gyulahús és a turisztikai kft játékát. A kezdeményezés nem titkolt célja, hogy minél több turista megismerkedjen a gyulai húsipar idén 150 éves hagyományaival.

– A korábbi évekhez hasonlóan idén is járőröznek román rendőrök Gyulán. Ők magyar kollégáikkal együtt július végétől augusztus 26-áig teljesítenek szolgálatot.

– Egykori göndöcsös diákok találkoztak volt iskolájukban. Az eseményre minden egykori tanulót vártak, hogy együtt emlékezzenek az itt töltött évekre.

– Erdélyi néptáncosok adtak műsort a napokban a Gyulai Várfürdőben. A Kovászna megyei fiatalok útban a Balaton és Bécs felé álltak meg, és adtak műsort Békéscsabán, majd Gyulán.

– Gyulánál ellenőrizték azt a kamiont a NAV Békés megyei pénzügyőrei, mely 20 tonna ruhával érkezett Törökországból. A legális szállítmány között ezrével lapultak a hamisítványok.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 16.

Témák: – Az utolsó gyulai Auschwitz-túlélő fia, Diósi Lajos beszélt többek között a helyi zsidóság …