2022. november 30., szerda
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 08. 10.

Témák:

– Új tornaszobával és zöld felülettel, összesen több, mint 1000 négyzetméternyi területtel bővül az Implom iskola. A térségben összesen 11 milliárd forint értékben korszerűsítenek oktatási-nevelési intézményeket.

– Több mint két és félszeres a forgalomnövekedés az augusztus huszadikai hosszú hétvégén a tavalyihoz képest a szallas.hu adatai szerint a magyarországi szálláshelyeken, Gyula pedig a portál adatai szerint az ötödik legnépszerűbb belföldi úti cél.

– Daka Anett után idén Veres Laura kapta a Szabó Jenő vándorserleget. A díjat a legeredményesebb, vagy az önmagához képest legtöbbet fejlődő versenyző nyerheti el.

– Különleges tárlatot nyitottak meg péntek délben a Pándy Galériában. Hatvanharmadik osztálytalálkozójuk alkalmából Dombóváriné Lona keramikus és Hajkó Zsuzsanna festőművész mutatta be alkotásait.

– Várják a borok kedvelőit a Minden Magyarok Borai elnevezésű esten. A hagyományokhoz híven idén is a történelmi Magyarország ma már határon túli területéről lát vendégül borászokat.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2022. 11. 24.

Témák: – Az egykori egyes iskola köznevelési használatáról tárgyal a jövőben a tankerületi központtal a …