2022. november 30., szerda
FONTOS

Ittas lehetett az oszlopnak hajtó, sarkadi motoros

Sarkadon, a Kossuth utcában, 14 óra körül egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi letért az útról és nekiütközött egy oszlopnak.

A balesetben a férfi, akinél felmerült az ittasság gyanúja, súlyosan megsérült. Orosházán, a Vásárhelyi úti kerékpárúton, 16 óra 15 perc körül egy kerékpáros fiú lehajtott az útról és elesett. A mentők a fiatalt súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit Békéscsabán, a Bartók Béla útról, 2018. augusztus 10-én, 23 óra előtt néhány perccel. Segédmotoros kerékpárral közlekedett és a szonda alkoholfogyasztást jelzett nála.

Miután további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, a férfi ellen büntető feljelentést tettek és bevonták a jogosítványát. Emellett szabálysértési eljárás is indul ellene, mert nem viselt bukósisakot, a járműnek pedig nem volt érvényes felelősség biztosítása.

Nézze meg ezt is:

A vasúti átjárókban történő helyes áthaladásra hívja fel a figyelmet a rendőrség

A biztonsági öv használatára rendszerint felhívják a figyelmet a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai. Emellett a …