2024. április 23., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 08. 14.

– Több, mint 20 ország hozta magával nemzete történelmét és kultúráját Gyulára az Íjász Világbajnokságra. A Kerecsényi László Íjász Egyesület és a Magyar Íjász Szövetség közös sporteseménye több tízezer éves hagyományokat elevenít fel a fürdővárosban.

– Saját forrásból korszerűsítették Gyulán a Szent István úti kerékpárutat. A március végén kezdődő beruházás a napokban be is fejeződött. A 69 milliós projekt legnagyobb részét a kórház felőli oldalon a Mágocsi utcától a Laktanya utcáig tartó szakasz korszerűsítése tette ki.

– A vajdasági Versec után a lengyelországi Olsztynbanlépett fel a gyulai Harruckern Néptáncegyüttes. A magyar táncosok mindkét helyszínen nagy sikert arattak, a lengyel közönség szakadó esőben is követte a gyulaiak fellépését.

– Komoly betegségek feldolgozása témakörben ad tanácsot Szicsek Margit pszichológus. A “Nem vagy egyedül!” című műsorban a szakember kiemelte, ebben az élethelyzetben senki se az interneten keressen gyógymódot.

– 143 jármű vezetője lépte túl a megengedett sebességet a TISPOL közlekedésbiztonsági akció során ellenőrzött járművek közül, Békés megyében.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 18.

Témák: – Észt napot tartottak a Gál Ferenc Egyetem békéscsabai karán. Az eseményre ellátogatott Raul …