2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 08. 16.

Témák:

– Ismét működik a Petőfi téri díszivókút. Emellett a város közterületein 39 helyen található ejektoros kút annak érdekében, hogyha valaki a városban megszomjazik, akkor könnyen tudja oltani a szomját.

– Kerékpárút, szemétszállítás, útjavítás Szanazugban. Ezekért a célokért is dolgozik egy új gyulai civil szervezet, az Összefogás Gyula Szanazugért Egyesület.

– A nagy meleg sokkal jobban megviseli az idősebb emberek szervezetét. Az Évgyűrűkban ezért Schneider László, a gyulai mentőállomás vezetője ad oylan tanácsokat, melyekkel könnyebben átvészelhető a hőség.

– A szegedi utánpótlásbázissal egyesülve, Szeged-Grosics Akadémia néven kezdik augusztus végén a bajnokságot a gyulai grosicsos labdarúgók. A három idősebb korosztály továbbra is a kiemelt bajnokságban lép pályára olyan csapatok ellen, mint a Videoton, a Paks vagy az UTE.

– A közös életkezdés reményében több, mint 100 ezer eurót adott egy osztrák férfi egy geszti nőnek, aki azonban a pénz nagy részét élettársával költötte le. A nőt a rendőrség csalással gyanúsítja.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 22.

Témák: – Már hagyomány, hogy a víz világnapja alkalmából 2010 óta minden évben bemutatkozik az …