2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 08. 23.

Témák:

– A gabonafélék termésmennyisége elfogadható, a minőséggel viszont nem teljesen elégedettek a Körös-Maros Biofarmnál. A kukorica mennyisége elég lesz, de az állattenyésztés a hőség miatt nehéz időszakot zárt, a tejhozam emiatt mintegy 10 százalékkal lehet kevesebb Európa legnagyobb biotej előállító gazdaságában.

– Hasonló profilú üzlet nyílhat a régi négyes ábácé, most One Euro Market helyén.

– A jogsértések visszaszorítása, valamint a bűnmegelőzés érdekében négy új térfigyelő kamerát telepítettek ki Gyula külterületeire. A Kétegyházi-, Eleki úton, valamint a Kétegyházi út – Kálvária tanya kereszteződésében kihelyezett kamerák növelik a tanyákon élők lakó- és vagyonbiztonságát.

– Magyaros dallamok, filmzenei átiratok, valamint Aggházy Károly művei mellett Erkel Ferenc és Liszt Ferenc kompozícióit is megszólaltatják augusztus 24-én és 25-én, a Kastély Zenei Napokon. A jeggyel és bérlettel rendelkezőket idén is meglepetéssel várják.

– A 70-es évek slágerterméke, a zöldalma-szappan is megtalálható a Békéscsabai Turisztikai Főpályaudvar kiállításán. A 65 darabból álló tárlat négy évtized gyűjtőmunkájának eredménye.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …