2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 08. 30.

Témák:

– Több új szakirányt szeretne elindítani az elkövetkezendő években a Gál Ferenc Főiskola gyulai kara – hangzott el az intézmény csütörtök délelőtti értekezletén. A hamarosan kezdődő tanévet 54 elsős hallgató kezdi meg.

– Folytatódik a téli rezsicsökkentés – jelentették be a gyulai városházán. Alt Norbert alpolgármester elmondta, most a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot használó ingatlanok kerülnek előtérbe. Gyulán a becslések szerint 5-600 háztartás lehet érintett.

– Kilencvenhat év után eredeti borítóval, tartalmában megegyező kiadásban újra olvasható “A horgászat kézikönyve”. A művet bemutató Durkó Károly elmondta, hamarosan megjelenik a Gyula régen és ma sorozat legújabb kötete is, ez a gyulai művésztelep második világháború előtti tevékenységével foglalkozik majd.

– Az idősek otthonával kapcsolatban még sokakban más kép él, mint ami valójában jellemzi. Kiss Szabolcs Évgyűrűk című műsorunkban adott információkat arról, hogy milyen feladatokat lát el a Kistérségi Intézmény.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …